ANUNȚ DE PARTICIPARE – Servicii de monitorizare și suport IT

Nr. 44/01.02.2022

Asociația HoltIS, cod de înregistrare fiscală 33785325, telefon/fax 0332.402.515/0332.402516, e-mail: office@holtis.ro, în calitate de Achizitor, vă invită să ne transmiteți oferta Dvs. de preț pentru achiziția de Servicii de monitorizare și suport IT în cadrul proiectului “Technical documentation in view of a national scale-up of parenting education and youth clubs” proiectul fiind finanțat prin fonduri UNICEF.

INFORMAŢII GENERALE

 1. Achizitor:

Denumire: Asociația HoltIS cu sediul in Str. Ștefan Răzvan Vodă nr. 7, sat Miroslava, comuna Miroslava, județul Iași, cod poștal 707305

Persoana de contact: Prof. Univ. Dr. ȘTEFAN-MARIAN COJOCARU – Președinte Asociația HoltIS

Date de contact: Telefon/fax: 0332.402.515/0332.402516, E-mail: office@holtis.ro, Pagina web: www.holtis.ro

 • Date privind procedura
  • Tip contract: servicii
  • Tipul procedurii: achiziție directă
  • Valoarea maximă estimată: 89.284,00 lei TVA inclus
  • Termen limită de depunere a ofertei: 11.02.2022, ora 16.00
 • Modalitatea de transmitere a ofertei: cu predare personală sau prin poștă/curier, 1 exemplar în original al ofertei
 • DATE PRIVIND CONTRACTUL DE SERVICII
 • Denumirea contractului de achiziție: Servicii de monitorizare și suport IT în cadrul proiectului “Technical documentation in view of a national scale-up of parenting education and youth clubs”
 • Locul de prestare a serviciilor: sediul Asociației HoltIS – str. Ștefan Răzvan Vodă nr. 7, sat Miroslava, comuna Miroslava, județul Iași, cod poștal 707305
 • Perioada de prestare a serviciilor: 15.02.2022-31.12.2022
 • SPECIFICAȚII TEHNICE

Criterii minime de calificare obligatorii:

CERINȚADOCUMENTELE JUSTIFICATIVE ANEXĂ LA OFERTĂ ȘI FORMA DE PREZENTARE
Obiectul contractului de servicii trebuie să aibă corespondent în codul CAEN al furnizorului de serviciiCertificat de înregistrare fiscală – copie  
Specialistul IT propus trebuie să aibă o experință specifică de minimum 8 aniCV specialist IT – original, semnat și datat

Responsabilitati SPECIALIST IT

 1. Realizeaza si asigura administrarea aplicatiilor web si administrarea bazelor de date construite in cadrul proiectului.
 2. Participă la realizarea catalogului furnizorilor publici și private de educație parentală și la elaborarea metodologiei de culegere a datelor și de completare pe platformă de către furnizori.
 3. Realizează aplicația online de culegere a datelor pentru realizarea catalogului furnizorilor de educație parentală și pentru realziarea Raportului Anual al Educației Parentale în România
 4. Asigură suport tehnic pentru organizarea Conferinșei Naționale online și a Galei Educației Parentale.
 5. Realizează și administrează platforma www.qie.ro și asigură funcționalitatea acesteia, realizând bazele de date pentru monitorizarea activităților proiectului și a rețelei de educatori parentali construită în cadrul proiectului.
 6. Asigura consultanta pentru realizarea prelucrarii electronice a informatiilor culese in cadrul programului prin aplicatiile web.
 7. Elaboreaza ghiduri de completare a datelor de catre participantii implicati in proiect și oferă sprijin echipei pentru completarea datelor în aplicațiile online.
 8. Participă la realizarea culegerii datelor pentru realizarea documentărilor privind impactul educației parentale și dezvoltarea cluburilor HoltIS.
 9. Organizează și administrează platforma cluburilor tinerilor.
 10. Organizeaza pe platforma evenimentele nationale in promovarea parentingului apreciativ si a celor destinate tinerilor.
 11. Administreaza sondajele destinate tinerilor, parintilor si profesorilor in cadrul proiectului.
 • PREZENTAREA OFERTEI
  • Limba de redactare: Limba română
  • Moneda în care este exprimat prețul contractului: lei
  • Perioada minimă de valabilitate a ofertei: 30 de zile de la data deschiderii ofertelor
  • Modul de prezentare a ofertei: oferta trebuie să respecte specificațiile tehnice minimale din prezenta cerere, să conțină prețul prestației. Oferta va fi transmisă până la data de 11.02.2022, ora 16.00 la adresa Asociației HoltIS.

Informații suplimentare se pot obține la telefon 0332.402515 sau e-mail: office@holtis.ro. Persoană de contact: Ștefan-Marian COJOCARU – Președinte Asociația HoltIS

Prof. Univ. Dr. Ștefan-Marian COJOCARU Președinte Asociația HoltIS

– Documente:

Anunt participare

Formulare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.