Cluburile HoltIS Nr. 9 și Nr. 99 și-au unit forțele pentru o activitate comună la Iași – Luna Mediului

Cluburile HoltIS Nr. 9 și Nr. 99 și-au unit forțele pentru o activitate comună la Iași – Luna Mediului

Membrii Clubului HoltIS Nr. 9 ACTIV din cadrul Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Podu Turcului, au ales să desfășoare activitatea din luna mediului la Iași, alături de membrii Clubului HoltIS Nr. 99 din cadrul Colegiului Național Iași.

Felicitări tuturor pentru inițiativă și receptivitate!

„Încă o lună cu experiențe de neuitat, încă o activitate de suflet … „Prietenie pentru mediu” a însemnat pentru noi, membrii Clubului HoltIS nr. 9 ACTIV din cadrul Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Podu Turcului, cât și pentru membrii Clubului HoltIS nr. 99 Iași din cadrul Colegiului Național Iași, oportunitatea de a fi împreună, de a ne cunoaște, de a lega prietenii, având în atenție GRIJA față de MEDIU.

Astfel, în perioada 21-23 aprilie 2023 am fost într-un schimb de experiență inter-instituțional cu noii noștri prieteni și împreună am vizitat Colegiul Național Iași, grădinile Palas-ului, Grădina Botanică „Anastasie Fătu” din Iași, precum și Palatul Culturii din Iași.

Toate activitățile realizate sub îndrumarea membrilor Clubului HoltIS nr. 99 Iași și a profesorilor coordonatori, doamna Chiharoi Camelia Elena și doamna Bărbieru Elena, au reușit să evidențieze importanța mediului înconjurător în viața noastră și totodată ne-au ajutat să trăim trei zile frumoase de vacanță!

Vă port un respect adânc și recunoștință,

Profesor coordonator, Ursachi-Bobei Maria și profesor învățământ primar, Popa Botnaru Gabriela.”

One comment

  1. Felicitări membrilor Clubului HoltIS Nr. 9 ACTIV din cadrul Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Podu Turcului și Clubului HoltIS Nr. 99 Iași din cadrul Colegiului Național Iași pentru ideea excelentă de a se întâlni și a explora împreună obiective interesante din Iași! Aceste rezultate nu s-ar fi putut obține fără talentul și spiritul de inițiativă al membrilor, precum și dedicarea profesorilor coordonatori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.