Invitatie de participare Achiziție kituri participanți Școlile de vară Cluburile HoltIS

Invitatie de participare Achiziție kituri participanți Școlile de vară Cluburile HoltIS

 Nr. 251/01.06.2022

Către

Toți operatorii economici interesați

INVITAŢIE DE PARTICIPARE

Vă transmitem Invitaţia de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare având ca obiect ”Achiziție kituri participanți Școlile de vară Cluburile HoltIS (tricouri+eșarfă/buff)”.

În acest sens, vă solicităm o ofertă de preț pentru produsele descrise mai jos cu specificațiile tehnice anexate în vederea achiziției în cadrul proiectului Improving parenting competences and child participation: facilitating transition from lower to upper secondary education – National Parenting Level”, proiect derulat cu sprijinul Reprezentanței UNICEF în România.

Denumirea contractului: ”Achiziție kituri participanți Școlile de vară Cluburile HoltIS (tricouri+eșarfă/buff)”.

INFORMAŢII DESPRE ACHIZIȚIE

Obiectul contractului: conform predeverilor proiectului este prevăzută achiziția de”Achiziție kituri participanți Școlile de vară Cluburile HoltIS (tricouri+eșarfă/buff)”, cu rol suport în derularea activității reprezentate de desfășurarea a 4 școli de vară cu membrii cluburilor HoltIS din județul Bacău, în perioada iulie-august 2022. Achiziția este necesară pentru implementarea corectă a activităţilor proiectului de care este responsabilă Asociatia HoltIS, în cadrul proiectului sus-amintit, respective cele 4 școli de vară. Kiturile participanților reprezentate de câte 1 tricou personalizat cu sigla cluburilor HoltIS și 1 eșarfă de tip buff (personalizată cu identitatea școlilor de ară) vor avea rolul de a asigura vizibilitatea membrilor și apartenența la grup.

Cantitatea necesară – 320 kituri (pentru cei 320 de participanți la cele 4 școli de vară). Un kit conține 1 tricou și 1 eșarfă/buff.

Specificații tehnice minimale pentru produsele achiziționate:

1.Tricou personalizat, model Polo, confecționat din bumbac de culoare neagră, cu mâneci scurte cu manșete, cu despicătură și guler și cu insigna sub forma de broderie policromă aplicată (cusută) pe tricou, personalizată cu identitatea Cluburilor HoltIS. Elementele de identitate vizuală vor fi comunicate furnizorului odată cu plasarea comenzii.

2. Eșarfa de tip buff multifunctional, confecționat din bumbac, în culoarea mușstar, personalizat cu identitatea școlilor de vară (elemente ce vor fi furnizate la plasarea notei de comandă către furnizor).

Tipul şi durata contractului: contract de furnizare; contractul se va derula până la data limită de 30.06.2022.

Valoarea estimată a contractului de prestări servicii: 16.000,00 lei TVA inclus

Termenul de plată va fi de 60 zile de la data recepționării produselor și a facturii.

Data şi ora-limită de depunere a ofertei: 8 iunie 2022, ora 14.00.

Oferta va cuprinde Oferta tehnică, conform specificaţiilor tehnice din prezenta invitație și Oferta financiară.

Oferta financiară va trebui să includă oferta de preţ detaliată și cel puțin următoarele mențiuni:

  1. Ne angajăm să menținem această ofertă valabilă până la data de 15.07.2022 şi ea va rămâne obligatorie pentru noi şi poate fi acceptată oricând înainte de expirarea perioadei de valabilitate.
  2. Până la încheierea şi semnarea contractului de achiziție, această ofertă, împreună cu comunicarea transmisă de dumneavoastră, prin care oferta noastră a fost acceptată, vor constitui un contract angajant între noi.

Livrarea produselor rezultate se va face la următoarea adresă: ASOCIAȚIA HOLTIS, Str. Ștefan Răzvan Vodă nr. 7, sat Miroslava, comuna Miroslava, Jud. Iași, tel: 0332/402.515, E-mail: office@holtis.ro.

Termenul de livrare: 15 zile de la emiterea Notei de comanda.

Adresa la care se transmite oferta:  ASOCIATIA HOLTIS, Str. Ștefan Răzvan Vodă nr. 7, sat Miroslava, comuna Miroslava, Jud. Iași, tel: 004.0332/402.515, E-mail: office@holtis.ro. Oferta se poate transmite prin orice mijloc care asigură confirmarea primirii și înregistrării acesteia, inclusiv prin depunere la registratura achizitorului.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la tel.: 0332/402.515, e-mail: office@holtis.ro, persoana de contact: Apopei Elena-Simona, supervizor.

Întocmit,                                                                                                        Aprobat,

Apopei Elena-Simona – Supervizor                                        Prof.  Univ. Dr. Ștefan Cojocaru – Președinte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.