Studiul de impact al proiectului Școli prietenoase în comunități implicate – punct de plecare pentru inițierea unor demersuri similare

Studiul de impact al proiectului Școli prietenoase în comunități implicate – punct de plecare pentru inițierea unor demersuri similare

Proiectul ”Şcoli prietenoase în comunităţi implicate” a propus beneficiarilor un pachet de servicii integrate în vederea prevenirii riscului de abandon școlar, creșterii participării școlare și promovării incluziunii sociale a copiilor aflați în situații de risc și a familiilor acestora.

În cadrul proiectului, s-a întocmit un studiu de impact care a evaluat din punct de vedere calitativ, rezultatele obținute prin intermediul actiunilor proiectului. Pe baza rezultatelor obținute, este demonstrabil faptul că activități similare proiectului pot fi transferate și către alte comunități ce se confruntă cu o rată mare de părăsire a școlii. Pentru aceasta, putând fi inițiate noi demersuri de accesare a unor posibile finanțări pentru alte comunități din județul Iași.

Vă facem cunoscut conținutul acestui raport care prezintă opiniile celor implicaţi în proiect (părinţi, cadre didactice şi copii) privind efectele activităţilor la care au participat, precum şi raporturile dintre familie şi şcoală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.