CONCURSUL DE PICTURĂ cu MESAJE Știați că …?

CONCURSUL DE PICTURĂ cu MESAJE Știați că …?

IMPORTANT! Concursul Știați că … pentru elevii din Răducăneni!

Până la sfârșitul lunii noiembrie, elevii de gimnaziu de la Liceul Teoretic Lascăr Rosetti din Răducăneni sunt invitați să picteze! Desenele vor fi trimise către juriu prin intermediul acestei pagini.

Lansăm așadar în rândul elevilor provocarea de a realiza câte o pictură în acuarelă reprezentativă pentru EDUCAȚIE. Mai mult decât atât, fiecare pictură va fi însoțită de un mesaj, compus de către autor, mesaj care exprimă propria viziune despre educație. Exemple de mesaje:
Știați că educația este singura care poate salva lumea?
Știați că există din păcate pe glob mii de copii care nu pot merge la școală? …
Teme orientative:
– importanța educației pentru dezvoltare, pentru viitorul fiecărei persoane, dar și pentru comunitate
– importanța învățământului obligatoriu
– valori ale incluziunii sociale: nediscriminarea și egalitatea de șanse, toleranța socială, religioasă sau etnică, implicarea socială și responsabilitatea civică

Pictura în acuarela va fi realizată pe foaie tip bloc de desen format A3, iar în partea de jos a foii (indiferent dacă pictura este realizată pe vertical sau pe orizontal) se va aloca un spațiu înalt de 5 cm în care fiecare elev va scrie de mână, cu majuscule, mesajul asociat.

Toate desenele înscrise în concurs vor fi postate pe această pagină, iar câștigătorii vor fi desemnați prin votul publicului. Primii 4 clasați vor primi premii speciale!

Vă dorim inspirație și așteptăm cu interes picturile voastre!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.