Anunț participare – Furnizare măști de protecție și dezinfectant pentru activitățile de educație parentală și pentru cluburile tinerilor

ASOCIAȚIA HOLTIS STR. ȘTEFAN RĂZVAN VODĂ NR. 7, MIROSLAVA, JUDEȚUL IAȘI CUI 33785325 TEL. 0332/402515, e-mail: office@holtis.ro                                       Nr. 553/09.10.2020 Către, TOȚI OPERATORII ECONOMICI INTERESAȚI   CERERE DE OFERTĂ   Vă transmitem invitaţia de participare la procedura de achizitie directă având ca obiect “Furnizare măști de protecție și dezinfectant pentru activitățile de educație parentală și pentru cluburile tinerilor,în cadrul proiectului Improving parenting competences and child participation: facilitating transition from lower to upper secondary education”, proiect derulat cu finantare din fondurile UNICEF. In acest sens, vă solicităm o ofertă de preț pentru produsele descrise în continuare, în cantitățile și cu specificațiile tehnice minime solicitate în continuare: Măști faciale de protectie, de unică folosință, 3 pliuri, cu rezistență la fluide și adaptare facilă la forma feței – cantitatea estimată 30.000 bucăți   Dezinfectant pentru mâini, pe bază de alcool, concentrația minim 70%, sub următoarele forme și gramaje:Recipient cu capacitatea de 5 litri – cantitatea estimată de 75 bucățiRecipient cu pulverizator, 1 litru – cantitatea estimată de 150 bucăți  

Tipul şi durata contractului: contract de furnizare; contractul se va derula pana la data limita de 31.12.2020.

Termenul de plată va fi de maximum 60 zile de la data emiterii facturii.

Data şi ora-limită de depunere a ofertei: 14 octombrie 2020, ora 14.00.

OfertaDvs. trebuie să cuprindă:

  • Oferta tehnică, conform specificaţiilor tehnice din prezenta invitație
  • Oferta financiară, va trebui să includă oferta de preţ detaliată
  • Copie Certificat unic de înregistrare (CUI)
  • Copie Certificat constatator ONRC
  • Documente justificative care să ateste că produsele furnizate sunt autorizate de către Ministerul Sănătății

Adresa la care se transmite oferta și modalitatea de transmitere: OFERTA Dvs. poate fi trimisă în format fizic la sediul Asociației HoltIS, Str. Ștefan Răzvan Vodă nr. 7, sat Miroslava, comuna Miroslava, Jud. Iași, sau prin e-mail, la adresa office@holtis.ro.

Livrarea produselor se va face la urmatoarea adresa: ASOCIATIA HOLTIS, Str. Ștefan Răzvan Vodă nr. 7, sat Miroslava, comuna Miroslava, Jud. Iași, tel: 004.0332/402.515, E-mail: office@holtis.ro.

Termenul de livrare: 10 zile de la transmiterea notei/notelor de comanda.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la tel.: 0332/402.515, e-mail: office@holtis.ro, persoana de contact: Ștefan Cojocaru – președinte.

Prof. Univ. Dr. ȘTEFAN-MARIAN COJOCARU Președinte Asociația HoltIS

Atașamente:

Anunț

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.