Anunt – Servicii de monitorizare și suport IT

Nr. 71/11.02.2020

ANUNȚ DE PARTICIPARE

Către: TOȚI OPERATORII ECONOMICI INTERESAȚI

Asociația HoltIS, cod de înregistrare fiscală 33785325, telefon/fax 0332.402.515/0332.402516, e-mail: office@holtis.ro, în calitate de Achizitor, vă invită să ne transmiteți oferta Dvs. de preț pentru achiziția de Servicii de monitorizare și suport IT în cadrul proiectului “Improving parenting and child participation: facilitating transition from lower to upper secondary education”, proiectul fiind finanțat prin fonduri UNICEF.

INFORMAŢII GENERALE

  1. Achizitor:

Denumire: Asociația HoltIS cu sediul in Str. Ștefan Răzvan Vodă nr. 7, sat Miroslava, comuna Miroslava, județul Iași, cod poștal 707305

Persoana de contact: Prof. Univ. Dr. ȘTEFAN-MARIAN COJOCARU – Președinte Asociația HoltIS

Date de contact: Telefon/fax: 0332.402.515/0332.402516, E-mail: office@holtis.ro, Pagina web: www.holtis.ro

  • Date privind procedura
    • Tip contract: servicii
    • Tipul procedurii: achiziție directă
    • Valoarea maximă estimată: 78.000,00 lei (valoare totală facturată)
    • Termen limită de depunere a ofertei: 17.02.2020, ora 15.00
  • Modalitatea de transmitere a ofertei: cu predare personală sau prin poștă/curier, 1 exemplar în original al ofertei
  • DATE PRIVIND CONTRACTUL DE SERVICII
  • Denumirea contractului de achiziție: Servicii de monitorizare și suport IT în cadrul proiectului “Improving parenting and child participation: facilitating transition from lower to upper secondary education”
  • Locul de prestare a serviciilor: sediul Asociației HoltIS – str. Ștefan Răzvan Vodă nr. 7, sat Miroslava, comuna Miroslava, județul Iași, cod poștal 707305
  • Perioada de prestare a serviciilor: 24.02.2020-23.02.2021
  • SPECIFICAȚII TEHNICE

Criterii minime de calificare obligatorii:

CERINȚADOCUMENTELE JUSTIFICATIVE ANEXĂ LA OFERTĂ ȘI FORMA DE PREZENTARE
Obiectul contractului de servicii trebuie să aibă corespondent în codul CAEN al furnizorului de serviciiCertificat de înregistrare fiscală – copie  
Specialistul IT propus trebuie să aibă o experință specifică de minimum 5 aniCV specialist IT – original, semnat și datat

Responsabilitati SPECIALIST IT

  1. Realizeaza si asigura administrarea aplicatiilor web si administrarea bazelor de date construite in cadrul proiectului.
  2. Administreaza site-ul www.educatieparentala.ro si asigura functionalitatea acestora, realizand bazele de date pentru monitorizarea activitatilor proiectului si a retelei de educatori parentali construita in cadrul proiectului.
  3. Asigura consultanta pentru realizarea prelucrarii electronice a informatiilor culese in cadrul programului prin aplicatiile web.
  4. Elaboreaza un ghid de completare a datelor de catre educatorii parentali implicati in proiect si ofera sprijin echipei pentru completarea datelor in aplicatiile online.
  5. Realizeaza harti cu privire la extinderea la nivel national a educatiei parentale, si a activitatilor derulate in cadrul proiectului.
  6. Sprijina supervizorii și echipa de cercetare in procesul de monitorizare online a activitatilor educatorilor parentali.
  7. Participa, in calitate de formator, la programele de formare teoretica a educatorilor parentali recrutati in proiect.
  8. Participa la realizarea culegerea datelor pentru realizarea analizei de costuri si a cercetarii privind impactul educatiei parentale.
  9. Participa la formarea educatorilor parentali.
  10. Organizeaza si administreaza platforma cluburilor tinerilor.
  11. Organizeaza pe platforma evenimentele  nationale in promovarea parentingului apreciativ si a celor destinate tinerilor.
  12. Administreaza sondajele destinate tinerilor, parintilor si profesorilor in cadrul proiectului.
  • PREZENTAREA OFERTEI
    • Limba de redactare: Limba română
    • Moneda în care este exprimat prețul contractului: lei
    • Perioada minimă de valabilitate a ofertei: 30 de zile de la data deschiderii ofertelor
    • Modul de prezentare a ofertei: oferta trebuie să respecte specificațiile tehnice minimale din prezenta cerere, să conțină prețul prestației. Oferta va fi transmisă până la data de 17.02.2020, ora 15, la adresa Asociației HoltIS.

Informații suplimentare se pot obține la telefon 0332.402515 sau e-mail: office@holtis.ro. Persoană de contact: Ștefan-Marian COJOCARU – Președinte Asociația HoltIS

Prof. Univ. Dr. Ștefan-Marian COJOCARU

Președinte Asociația HoltIS

Documente suport:

Anunt participare

Formulare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.