Desteptarea.ro – Generația viitoare de la „Henri Coandă” – Cluburile Tinerilor HoltIS

Desteptarea.ro – Generația viitoare de la „Henri Coandă” – Cluburile Tinerilor HoltIS

sursa: desteptarea.ro

Clubul Tinerilor Generația viitoare compus din elevi ai Liceului Teoretic „Henri Coandă” Bacău, coordonat de consilierul şcolar Sanda Bordei şi profesorul de limba şi literatura română Carmen Cupaş, este cel de al 7- lea club înfiinţat în Bacău de Asociaţia HoltIS din Iaşi, în cadrul Proiectului TRUST ED – Educaţie Incluzivă de Calitate, în parteneriat cu Fundaţia Agenţia Împreună, C.J.R.A.E Bacău, I.S.E. București şi cu reprezentanţa UNICEF în România.

Recent, membrii acestui club au iniţiat, au organizat şi au participat la activităţile din cadrul proiectului Un măr pentru un plus de sănătate. Sprijiniţi de Asociaţia HoltIS, de pr. Elisei Cornel şi de alți profesori din liceu, copiii au oferit mere din livada Iteşti, însoţite de un mesaj pe tema sănătăţii, în mai multe locuri din zona de sud a oraşului Bacău: Aeroport, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Bacău, Agenţia Națională Împotriva traficului de Persoane filiala Bacău, Aerostar, magazinele din apropiere. De aceste fructe şi de mesajul vesel s-au bucurat şi trecătorii întâlniţi pe stradă în zona liceului , dar şi elevii şi cadrele didactice din şcoală, ȋn total peste 300 de persoane.

Toate activităţile desfăşurate de membrii Clubului Generaţia viitoare din liceul băcăuan au la bază următoarele principii: dezvoltarea abilităţilor de conducere – leadership, principiul diversităţii, al non – discriminării, al toleranţei, egalităţii de şanse, centrarea pe succese. Printre obiectivele proiectului se numără şi dezvoltarea abilităţilor de socializare şi relaţionare a membrilor clubului, creşterea nivelului lor de responsabilizare, stimularea creativităţii şi implementarea proiectelor de succes care să răspundă nevoilor comunităţii.

Impresii:
Aceasta activitate mi se pare minunată; este ocazia prielnică de a ieși din zona de confort.Ṣi vă susțin să continuați aceste activități”. (Andreea)
Sunteți generația ce ne veți oferi un viitor mai bun. Este un lucru foarte frumos”. (Vasile) .

Este o activitate frumoasăși vădorim succes ȋn continuare!(A.N.I.T.P.)

Vȃnzătorii de la magazine:

Este o activitate interesantă și mi se pare frumos că faceți astfel de proiecte. Vă urez succes ȋn continuare!

Mi se pare un lucru bun ceea ce ȋncercați să faceți și vă urez succes pe viitor și la celelalte proiecte!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.