Comunicat de presă – 27 august 2019

Comunicat de presă – 27 august 2019

Sursa: http://scoli-prietenoase.ro/2019/08/27/comunicat-de-presa-27-august-2019/

ȘCOALA pentru TOȚI, TOȚI pentru ȘCOALĂ – spectacol comunitar în cadrul proiectului Școli Prietenoase în Comunități Implicate

Reprezentând un cadru prietenos, de socializare interculturală, care asigură o receptivitate crescuta la informațiile și mesajele de susținere a educației transmise în cadrul proiectului, spectacolul ȘCOALA pentru TOȚI, TOȚI pentru ȘCOALĂ are caracter artistic, cultural dar și educativ. Găzduit cu generozitate de Școala Gimnazială ”Al. I. Cuza” din Podu Iloaiei, evenimentul se bucură de participarea Școlii Gimnaziale ”Constantin Erbiceanu” Erbiceni și a Liceului Teoretic ”Lascăr Rosetti” Răducăneni, prin structura sa, Școala cu clasele I-VIII Bohotin.

Așadar, în ziua de 28 august 2019, începând cu ora 17.00, cei mici și cei mari sunt așteptați în parcul sălii de sport din Orașul Podu Iloaiei, pentru a aplauda momentele artistice pregătite de cei peste 100 de școlari implicați în spectacol. Reprezentanții autorităților locale vor fi de asemenea prezenți pentru a transmite mesaje organizatorilor, participanților și spectatorilor, mesaje de susținere pentru educație, arătând rolul complex al școlii în formarea viitorilor cetățeni europeni.

Organizatorii au rezervat câteva surprize extrem de plăcute participanților, cum ar fi mult-așteptata lansare de baloane. La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Iași, ai Primăriilor și ai Consiliilor Locale din Podu Iloaiei, Erbiceni și Răducăneni.

Activitatea este realizată în cadrul proiectului Școli prietenoase în comunități implicate, implementat de către Inspectoratul Școlar Județean Iași în parteneriat cu Asociația HoltIS și Fundația COTE.

Contact: Prof. Sabina Maria MANEA, Coordonator de campanie de informare și conștientizare locală, Telefon 0745 989 507, e-mail: sabinaro@yahoo.com

Document integral: http://holtis.ro/wp-content/uploads/2019/10/comunicat_12_106616.pdf

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.