Conferința de lansare a proiectului „Școala te face OM!” – PEC063

Conferința de lansare a proiectului „Școala te face OM!” – PEC063

În data de 19.03.2015 s-a desfășurat Conferința de lansare a proiectului „Școala te face OM!” – cod PEC063, proiect implementat de către UAT – Județul Vaslui în parteneriat cu Filiala Iași a Fundației Holt România.

Proiectul este finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 – CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

Proiectul „Școala te face OM!” își propune implementarea unor noi servicii integrate în toate cele 81 de comune din mediul rural din Județul Vaslui pe o durată de 16 luni, în vederea prevenirii abandonului școlar și a creșterii participării școlare a minim 1200 de copii din clasele I-IV (300 de etnie romă), cu risc de abandon școlar din cauza sărăciei, a problemelor familiale și a izolării.
Serviciile oferite se adresează copiilor aflați în risc de abandon școlar, părinților acestora și cadrelor didactice din cele 81 de școli. În cadrul proiectului, Filiala Iași a Fundației Holt România asigură formarea celor 81 de cadre didactice în domeniul educației parentale, prin programul „Cum să devenim părinți mai buni”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.