Lansarea proiectului Bona Potrivita

Lansarea proiectului Bona Potrivita

Holt Romania Filiala Iasi, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, au lansat Vineri, 17 decembrie 2010, in cadrul conferintei de presa, proiectul “Bona potrivita – Iasi. Promovarea masurilor active de ocupare a persoanelor inactive si a celor somere de lunga durata”. Acest proiect este finantat din Fondul Social European prin „Programul Secotrial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – Investeste in oameni!” si are o valoare eligibila de 1.996.744 lei.

Grupul tinta este format din 125 de persoane de gen feminin, cu varsta de peste 40 de ani, care sunt inactive sau care se afla in somaj de lunga durata. Proiectul isi propune instruirea teoretica si practica in domeniul baby sitting, a celor 125 de femei, care vor primi diploma eliberata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Lansarea proiectului a avut loc la sediul DGASPC si au participat reprezentanti din partea Fundatiei Cote, Star of Hope, Asociatiei pentru Dezvoltarea Programelor Sociale Iasi, Fundatiei Hecuba, Asociatiei LUMEN, Gradinitei cu program prelungit nr. 3, Maternitatii Cuza Voda Iasi, Spitalului de boli infectioase Iasi, Centrului de zi Prichindel, Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si reprezentantii Holt Romania – Filiala Iasi. De asemenea, la eveniment au mai participat reprezentanti ai mass-mediei, respectiv TVR Iasi, Buna Ziua Iasi si Ziarul de Iasi.

Evenimentul a fost prezentat in presa scrisa si presa audiovizuala.

Foto eveniment:  1  2

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.