Comunicat de presă

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial pentru  Dezvoltarea Resurselor  Umane 2007 – 2013

Axa prioritară nr. 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”

Domeniul major de intervenţie 5.1. „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”

Numărul de identificare al contractului:  POSDRU/99/5.1/G/76112
Titlul proiectului: Bona potrivită – Iaşi. Promovarea măsurilor active de ocupare a persoanelor inactive şi a celor şomere de lungă durată.

Iaşi, 13 decembrie 2010

COMUNICAT DE PRESĂ

Lansarea proiectului „Bona potrivită – Iaşi. Promovarea măsurilor active de ocupare a persoanelor inactive şi a celor şomere de lungă durată”

Holt România Filiala Iaşi, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, lansează proiectul cu titlul „Bona potrivită – Iaşi. Promovarea măsurilor active de ocupare a persoanelor inactive şi a celor şomere de lungă durată”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Proiectul se înscrie în Axa prioritară  5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1. „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”.

Valoarea eligibilă a proiectului este de 1.996.744 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, începând cu 01 octombrie 2010.

Obiectivul general al proiectului este: Îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a 125 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, a şomerilor, în special a celor de lungă durată şi a persoanelor inactive în domeniul baby sitting (bone). Realizarea obiectivului general se face prin mobilizarea femeilor inactive şi a celor şomere de lungă durată pentru participare la formare profesională şi de consolidare a capacităţilor, competenţelor şi stima de sine, sprijinirea pentru găsirea unui loc de muncă şi păstrarea acestuia.

Holt România Filiala Iaşi, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, organizează lansarea Proiectului „Bona potrivită – Iaşi. Promovarea măsurilor active de ocupare a persoanelor inactive şi a celor şomere de lungă durată” în cadrul conferinţei de presă ce va avea loc Vineri, 17 decembrie, ora 10 la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi.

Date de contact:

Alina Iovu, Asistent proiect

Holt Romania Filiala Iaşi

Tel: 0332402516, e- mail: alina.iovu@holtis.ro

Manager de proiect,

Conf.dr. Ştefan Cojocaru

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.