Cursuri de educație parentală în cadrul proiectului ”Școala te face OM!”- PEC063 – Bogdănița

În cadrul proiectului „Școala te face OM!” – PEC063 au început primele cursuri de educație parentală pentru părinții copiilor din ciclul primar din comunitățile rurale ale județului Vaslui.

În comuna Bogdănița, în cadrul Școlii Primare Coroiești a debutat cursul de educație parentală cu participarea a 10 părinți. Cursul de educație parentală se desfășoară după modelul programului „Cum să devenim părinți mai buni” și este susținut de către doamna Balan Iuliana Veronica, ca urmare a participării sale la programul de formare teoretică a educatorilor parentali, susținut de către Filiala Iași a Fundației Holt România-FCSSCF in luna iunie 2015.

Filiala Iași a Fundației Holt România-FCSSCF este parteneră a UAT – Județul Vaslui în implementarea proiectului „Școala te face OM!” – PEC063, un proiect finanțat cu sprijinul financiar al Programului RO10 – CORAI, program finanțat de Granturile SEE 2009-2014 și administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS).

Componenta de educație parentală este una din măsurile de intervenție destinate prevenirii abandonului școlar și creșterii participării școlare a copiilor de clasele I-IV din mediul rural din județul Vaslui din cadrul proiectului „Școala te face OM!” – PEC063.

2.1 2.2

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.