PEC062 – Inceperea proiectului

isj
holtis

Filiala Iași a Fundației Holt România–Fundația de Consultanță și Servicii Sociale pentru Copii și Familii (FCSSCF) anunță începerea proiectului ”Împreună pentru Copii!” cod Cod PEC062, începând cu data de 27 Februarie 2015.

Proiectul este implementat de către Inspectoratul Școlar Județean Iași în calitate de Promotor al Proiectul în parteneriat cu Filiala Iași a Fundației Holt România–FCSSCF, în calitate de Partener 1, în cadrul programului Programului RO10 „Copii şi tineri în situaţii de risc şi Iniţiative locale şi regionale pentru reducerea inegalităţilor naţionale şi promovarea incluziunii sociale” și finanţat din fonduri provenite de la Mecanismul Financiar al Spaţiul Economic European (SEE) şi Guvernul României.

Valoarea totală a proiectului este de 1.941.844,70 lei.
Aria de implementare: 74 de comunități din mediul rural, din jud. Iași.
Obiectivul proiectului: Implementarea, într-o perioada de 14 luni, a unor noi servicii integrate în 74 de școli din mediul rural din Jud. Iași, în vederea prevenirii riscului de abandon școlar, creșterii participării școlare și a incluziunii sociale a 1070 de copii aflați în situații de risc și a familiilor acestora. În cele 74 de unități școlare selectate vor fi organizate activități destinate copiilor, părinților și cadrelor didactice.

antet-jos

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.