Anunt recrutare educatori – POSDRU/162/2.2/S/141828

141828-antet

ANUNT

Filiala Iaşi a Fundaţiei „HOLT ROMÂNIA – Fundaţia de Consultanţă şi Servicii Sociale pentru Copii şi Familii” – Partener 1, impreuna cu Fundaţia ECHOSOC, Filiala Bîrnova – Partener 2, şi Asociaţia CATALACTICA, Filiala Teleorman – Solicitant in cadrul proiectul „Copiii romi se întorc la şcoală – prevenirea abandonului şcolar se face de la grădiniţă” – ID 141828 recruteaza educatori pentru a participa la un program de perfectionare in vederea lucrului cu parintii, in mod individual si pentru a derula cursuri de tip „Educatie parentala”.

Conditii de selectie:

• Educator titular intr-o gradinita cu procent ridicat de prescolari romi, din mediul rural, din judetele Arges, Bacau, Botosani, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Iasi, Neamt, Prahova, Suceava, Teleorma si Vaslui;
• Abilitati de utilizare a calculatorului;
• Disponibilitatea de a participa la programul de formare organizat la Vatra Dornei, in lunile Octombrie 2014 (Modulul 1) si Decembrie 2014 (Modulul 2);
• Disponibilitatea de a desfasura un curs cu 12 parinti/tutori de etnie roma ai prescolarilor (inscrisi la gradinita unde activeaza).

Persoanele interesate sa participe la acest program sunt invitate sa se inregistreze pe platforma online www.educatieparentala.ro , parcurgand urmatoarele etape:

• Acceseaza http://www.educatieparentala.ro/intranet/epinet/index.php, sect. INREGISTRARE;
• Se completeaza formularul;
• Ulterior, se primeste un mail de confirmare din partea administratorului site-ului;
• Se creeaza un user/parola pentru persoana care s-a inscris, dupa ce se verifica daca adresa de mail este valida;
• Se trimite pe mail-ul persoanei inscrise informatia cu user/parola;
• Acesta va putea sa-și editeze profilul.

Foarte important: Va rugam sa confirmati telefonic inregistrarea.

In conditiile in care se inscriu mai multe persoane care indeplinesc criteriile din acelasi judet, are prioritate prima persoana inscrisa.

Toate cheltuielile legate de transport, masă şi cazarea participanţilor vor fi susţinute de către partenerii proiectului.

Termenul limita pentru efectuarea inscrierilor este 08 august 2014.

Filiala Iaşi a Fundaţiei „HOLT ROMÂNIA – Fundaţia de Consultanţă şi Servicii Sociale pentru Copii şi Familii” in calitate de Partener 1 impreuna cu Fundaţia ECHOSOC – Filiala Bîrnova in calitate de Partener 2 şi Asociaţia CATALACTICA – Filiala Teleorman in calitate de Solicitant deruleaza, in perioada Aprilie 2014-Octombrie 2015 proiectul „Copiii romi se întorc la şcoală – prevenirea abandonului şcolar se face de la grădiniţă” – ID 141828. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru mai multe informatii despre acest proiect, puteti accesa urmatoarele site-uri: www.educatieparentale.ro, www.echosoc.ro, www.catalactica.ro.

Persoane de contact:

Claudia Clicinschi – Responsabil Grup Ţinţă P1 (Fundaţia Holt România)
Telefon: 0749/063.620, 0725/219.179
E-mail: claudia.clicinschi@holtis.ro

Alexandra-Marcela Popescu – Responsabil Grup Ţintă P2 (Fundaţia „ECHOSOC” – Filiala Bîrnova)
Telefon: 0747/702.894
E-mail: ap.echosoc@gmail.com

141828-sigla

One comment

  1. Paula Luca

    Buna ziua! Ma intereseaza sa aflu despre cursurile POSDRU si unde trebuie sa ma adresez.Sunt din jud. Mures si activez in invatamant ca educatoare.Va multumesc anticipat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.