Claudia Simona Clicinschi

Claudia Simona Clicinschi

Asistent social Holt Romania – Filiala Iasi

Lucrez in Holt Romania- Filiala Iasi din 2005
Sunt angajata in cadrul Organizatiei Holt incepand cu data de 01.04.2005.
Din 2005 pana in prezent am lucrat ca asistent social pe „Programul de Interventie In Situatie de Criza”, „Educatie Parentala”, „Promovarea Asistentei Sociale”.
Posibilitatea de a lucra in cadrul Fundatiei Holt Romania a inseamnat pentru mine sansa de a profesa in domeniul pentru care m-am pregatit si definirea mea ca om si specialist. Ca asistent social in domeniul protectiei copilului, m-am calauzit in toti acesti ani dupa motto-ul Fundatiei: „fiecare copil are dreptul la o familie proprie”. In ipostaza de educator parental am fost aproape de toti parintii care au dorit sa-si imbunatateasca abilitatile lor parentale. Posibiliatatea de a fi formator imi ofera sansa de a indruma pasii si altor colegi care profeseaza in domeniu si de a ma auto-perfectiona in mod continuu.
Proiectele in cadrul carora am lucrat au fost diverse, solicitante si provocatoare, dar la finalul fiecaruia a ramas safisfactia data de copii care o duc mai bine si… evolutia personala si profesionala.
Holt inseamna profesionalism si ma bucur ca fac parte din aceasta echipa, pentru care standardele de lucru sunt intotdeauna la cote maxime.

Comments are closed.